vorozhiy-raketniy-udar-u-krivomu-rozi-kilkist-poranenikh-zrosla-do-73

Ворожий ракетний удар у Кривому Розі: кількість поранених зросла до 73

 • 372847 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару російських військ у Кривому Розі зросла до 73, серед них - восьмеро дітей. Ще п'ятеро українців загинуло. Завтра у місті оголошено день жалоби, пише УНН з посиланням на голову військової адміністрації Олександра Вілкула.

Цитата

"Завтра у Кривому Розі оголошено день жалоби. Інформація зараз: поранених 73, у тому числі 8 дітей. У лікарнях у стаціонарі – 22 поранених, у тому числі двоє дітей. Двоє людей у тяжкому стані. Загиблих вже на жаль 5, у тому числі дівчинка 10 років", - повідомив Вілкул.

За його інформацією сьогодні штаби з надання допомоги працюють до темряви, завтра – з 08.30 ранку. За розселенням звернулося лише 5 осіб, яким уже надано допомогу.

"Рятувальна операція триває, продовжуємо розбирати завали", - додав голова ОВА.

Доповнення

31 липня військові рф нанесли ракетний удар двома ракетами по місту Кривий Ріг. Ворожі ракети влучили у багатоповерховий будинок та навчальний заклад.

Станом на 14:30 до поліції Кривого Рогу надійшло 165 повідомлень про пошкодження майна внаслідок ракетного удару. Зокрема, на місці події поліцейські прийняли 60 письмових звернень, ще 105 повідомлень надійшло на лінію 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський показав відео рятувальної операції в Кривому Розі після російської атаки

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    MacBook Air 15 – чудова новинка з приємним функціоналом

     • 403157 переглядiв