vorozhiy-obstril-kharkivskoyi-oblasti-vinikla-pozhezha-na-nezhitlovomu-kompleksi-sporud

Ворожий обстріл Харківської області: виникла пожежа на нежитловому комплексі споруд

 • 133776 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Близько 1:00 ночі окупанти обстріляли територію Чугуївської громади. Виникла пожежа на нежитловому комплексі споруд, інформація про постраждалих уточнюється. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Деталі

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював Харківський, Чугуївський райони, зафіксували обстріли Куп'янського та Ізюмського районів. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди, АЗС, гаражі та виробничі об'єкти. У м. Куп'янськ пошкоджено 5-поверховий житловий будинок.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби від обстрілів окупантів загинула 11-річна дівчинка в Чугуєві. У прикордонному с. Стрілече Харківського району окупанти влучили з танка по цивільному авто, загинули 2 жінки.

У Куп'янському районі госпіталізовано з пораненнями 5 цивільних, в Харківському – 3 поранених, в тому числі чоловік 91 року. 2 постраждалих в Ізюмському районі, 1 – в Чугуївському.

Доповнення

Російські окупанти атакували Чугуївський район Харківської області. Протягом доби сталося 4 пожежі. Горіли господарчі споруди, гаражі та складське приміщення. Внаслідок обстрілу загинула 11-річна дівчинка та постраждала жінка, яку госпіталізували до медичної установи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Криму окупанти організовують збір теплих речей для армії

     • 227691 переглядiв

    Російські окупанти обстріляли Очаків, є поранені

     • 175462 переглядiв

    Окупанти обстріляли Дніпропетровську область, є поранені

     • 137972 переглядiв