vorozha-drg-unochi-sprobuvala-zayti-na-chernigivschinu-yiyi-zupinili-nayev

Ворожа ДРГ уночі спробувала зайти на Чернігівщину, її зупинили - Наєв

 • 466660 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Сили оборони у ніч на 1 серпня зупинили спробу заходу ворожої диверсійно-розвідувальної групи у Чернігівській області, повідомив у вівторок командувач Об’єднаних Сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише УНН.

Цитата

"Минулої ночі на Північному напрямку, в межах Чернігівської області, припинено спробу перетину державного кордону України диверсійною розвідувальною групою противника", - написав Наєв у Telegram.

Деталі

Зі слів Наєва, чотирьох озброєних осіб було помічено прикордонниками 2-ї прикордонної застави за допомогою тепловізорів.

"За рішенням старшого спостережного посту по ворогу було відкрито вогонь на ураження, що змусило його відійти назад. Одночасно за сигналом тривоги до місця події висунулися резерви зі складу прикордонного загону та Збройних сил України. Завдяки вмілим діям підрозділів Сил оборони ворог вчергове поніс втрати та не досяг поставленої мети", - зазначив він.

Доповнення

Як повідомляв командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, армія рф не полишає спроб знайти слабкі місця в обороні на Чернігівському та Сумському напрямках, у прикордонні фіксується проникнення ДРГ, але всі спроби були невдалі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дощі з грозами та до 32° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 301726 переглядiв

    Ще плюс 500: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 385947 переглядiв

    У ДСНС показали наслідки нічної атаки дронами Харкова

     • 332229 переглядiв