ukenru
vorozha-ataka-na-zaporizhzhya-u-meriyi-povidomili-pro-10-postrazhdalikh

Ворожа атака на Запоріжжя: у мерії повідомили про 10 постраждалих

 • 118006 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Внаслідок ворожої атаки на Запоріжжя постраждали 10 людей, вісьмох з них госпіталізували, наразі відомо про двох загиблих. Такі дані навів секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв у четвер, 6 жовтня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Відомо, що на цей час в результаті рашистської атаки по житловим будинкам загинуло дві людини, - повідомив він і додав: Також на цей час є інформація про 10 постраждалих".

Деталі

Двоє з постраждалих, зі слів Куртєва, відмовилися від госпіталізації, 8 ушпиталено. "Люди, які знаходяться в лікарнях, перебувають у станах середньої та легкої тяжкості", - зауважив секретар міськради.

Своєю чергою заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Telegram навів інші цифри: "Попередня інформація: 2 загинуло, 6 осіб отримали поранення".

"7 ракет! Це спланована атака на мирних людей. росіяни хочуть знищити наші міста та села, стерти все українське із лиця землі. Тому не маємо права не бути сильними і мусимо докладати всіх зусиль для перемоги", - наголосив Тимошенко.

Українські Національні Новини

Війна