voroh-vdaryv-aviabombamy-ta-fpv-dronom-po-rozdolnomu-ta-selydovomu-na-donechchyni-dvoie-postrazhdalykh

Ворог вдарив авіабомбами та FPV-дроном по Роздольному та Селидовому на Донеччині: двоє постраждалих

 • 18505 переглядiв

Російські війська атакували Роздольне авіабомбами, поранивши двох людей. У Селидовому FPV-дрон пошкодив квадроцикл.

Російські війська сьогодні завдали удару трьома керованими авіабомбами "УМПД Д-30СН" по селищу Роздольне Донецької області, унаслідок чого поранення отримали дві людини. Крім того, завдали удару FPV-дроном по території приватного будинку в Селидовому. Про це УНН повідомляє із посиланням на Великоновосілківську селищну військову адміністрацію та Селидівську МВА.

Відбувся авіаудар 3 керованими авіабомбами "УМПД Д-30СН" по с. Роздольне Волноваського району Донецької області. В результаті чого поранено 2 особи та пошкоджено 16 об’єктів

- йдеться у повідомленні Великоновосілківської СВА.

У Селидівській МВА також розповіли, що об 11.45 російські окупаційні війська обстріляли з FPV-дрону територію приватного будинку в місті.  В результаті обстрілу пошкоджено квадроцикл. Постраждалих та загиблих у Селидовому немає.

Доповнення

Російські війська минулої доби 30 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок ворожих атак є загиблий у Торецьку, пошкоджено 36 об'єктів інфраструктури та житлових будинків у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі