voroh-provodyt-boiovi-dii-na-okolytsiakh-toretska-ale-v-samomu-misti-yoho-nemaie-voloshyn

Ворог проводить бойові дії на околицях Торецька, але в самому місті його немає – Волошин

 • 23927 переглядiв

Противник веде бойові дії на околицях Торецька, але не в самому місті, активно застосовуючи авіацію і здійснивши 200 обстрілів у цьому районі за минулу добу.

На Торецькому напрямку ситуація залишається напруженою, ворог зосереджує свої бойові дії на околицях міста, у самому місті російських військ не зафіксовано.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передає кореспондент УНН.

Ситуація на Торецькому напрямку суттєво не змінилася. Ворог проводить бойові дії на околицях міста, в самому місті його немає. росіяни активно застосовують авіацію на цьому напрямку, зокрема КАБи та авіаракети

- каже Волошин.

За його словами, лише за минулу добу на цьому напрямку ворог здійснив 200 обстрілів з різних видів озброєння та здійснив 24 атаки на населні пункти: Північне, Нью-Йорк, Торецьк та Диліївка.

Ворог намагається захопити місто, але Сили оборони роблять все можливе та дають адекватну відповідь. По Торецькому напрямку ворог поніс втрати: 40 осіб, кілька гаубиць та автомобіль

- розповів Волошин.

Нагадаємо

На передовій від початку цієї доби відбулося 121 бойове зіткнення. Напружена ситуація залишається на Покровському напрямку, також ворог помітно активізувався на Торецькому і Сіверському напрямках. 

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На шпилі Руанського собору у Франції спалахнула пожежа

     • 13543 переглядiв