vorog-zaznaye-znachnikh-vtrat-navit-v-tilu-mer-melitopolya

Ворог зазнає значних втрат навіть в тилу - мер Мелітополя

 • 561453 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Окупанти продовжуються зазнавати втрат навіть в тилу. На тимчасово окупованих територіях Запоріжжя ворог облаштував ще два військові шпиталі. Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

“Звичайно, що ворог продовжує зазнавати втрат і на тимчасово окупованій території та на Запорізькій лінії фронту. Тільки за вчора отримали повідомлення про те, що ворог організував ще два військових шпиталі”, - йдеться у повідомленні.

Федоров зазначає, що шпиталі окупантам потрібні, адже вони зазнають значних втрат у тилу через удари ЗСУ. Тому було організовано ще два нові військові шпиталі в захоплених дитячих садочках та школі відповідно.

Деталі

Підсумовуючи тиждень мер зауважив, що інтенсивність у ворога в глибокому тилу нарощується. Наприклад, у Генічеську майже щодня лунали вибухи, які ліквідовували ті бази відпочинку, які окупанти захопили.

Атаки ЗСУ призводять до сотень загиблих та постраждалих окупантів.

Федоров також зауважує, що серед ворогів розпочинається тривога, і вони починають військові саме вивозити свої сім'ї як-от з Радянського.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог зазнає значних втрат навіть в тилу - мер Мелітополя

     • 561453 переглядiв

    армія рф переходить на бік "вагнера" ― пригожин

     • 9616526 переглядiв

    У москві проводять антитерористичні заходи

     • 1165923 переглядiв

    В Одесі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 9203008 переглядiв