vorog-pochav-pidgotovku-do-viboriv-prezidenta-rf-na-okupovaniy-teritoriyi-na-zaporizhzhi-fedorov

Ворог почав підготовку до "виборів президента рф" на окупованій території на Запоріжжі - Федоров

 • 56360 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. росіяни на тимчасово окупованій частині Запорізької області готуються до проведення «виборів президента рф». Створюються комісії та агітаційні групи, також проводять облік жителів. Про це в ефірі «Суспільне.Спротив» повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, пише УНН.

Цитата

«Дійсно, сьогодні вони починають створювати якісь комісії, вони починають утворювати агітаційні групи, але насправді ми розуміємо, як це буде відбуватися. Так само як відбувалася 10 вересня, коли ворог проводив фейкові вибори до якихось там місцевих рад, чи місцевих організацій. Звичайно ж їхня основна мета це зняти пропагандистське кіно про те, що начебто відбувалося якесь голосування, начебто відбувалися якісь вибори. Вони сьогодні проводять переоблік всіх мешканців, хто проживає на території тимчасово окупованого Мелітополя, Бердянська й інших населених пунктів. Але це точно не буде відповідати дійсності», - зазначив Федоров.

Деталі

Також, за словами мера, місцеві жителі масово відмовляються співпрацювати з рф. Тому окупанти завозять десятки тисяч російських чиновників, вчителів, прокурорів, поліцейських. Саме з цих людей і формуватимуть комісії. Привозять навіть із Дагестану людей, які ледве розмовляють російською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рубіжному після псевдовиборів все частіше почали з'являтися оголошення про продаж вцілілих квартир - Луганська ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі