vorog-gotuyetsya-do-masovogo-raketnogo-udaru-ok-pivden

Ворог готується до масового ракетного удару – ОК «Південь»

 • 1398344 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Існує висока ймовірність, о ворог сьогодні може завдати масований ракетний удар. Про це в ефірі телемарафону заявила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передає УНН.

За словами Гуменюк, крайню масовану ракетну атаку окупанти здійснили 26 січня. А вже 9 лютого минуло 2 тижні з того моменту. І є всі причини припускати, що вороги готуються до нової атаки.

Цитата

«Як ми попереджали: спочатку іде хвиля "Шахідів", які розвідують напрямки роботи ППО і намагаються влучити в об'єкти критичної інфраструктури, а далі ворог готує ракетний удар. І все про це красномовно свідчить», – підкреслила вона.

Речниця ОК "Південь" зауважила, що дещо відтермінувала дії ворога стихія. Шторм у Чорному морі не дозволяв тримати в акваторії ракетоносії. І щойно коливання зменшилися з 5 – 7 балів до 3 – 4, на бойовому чергуванні з'явилися вже три ракетоносії, які разом на собі мають 20 ракет "Калібр"

Водночас про можливу ракетну атаку свідчить активність як тактичної, так і стратегічної авіації. Гуменюк також додала, що атаки можуть йти в кілька хвиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти підняли у повітря Ту-95, які можуть нести крилаті ракети – начальник КМВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог готується до масового ракетного удару – ОК «Південь»

     • 1398344 переглядiв

    За добу українські захисники ліквідували 730 окупантів

     • 616684 переглядiв

    На Дніпропетровщині ворог обстріляв об'єкт енергетики

     • 682305 переглядiв

    ISW: росіяни приховують втрати у техніці

     • 718577 переглядiв