ukenru
volker-rf-u-pitanni-ukrayini-bude-chekati-zmini-administratsiyi-u-ssha

Волкер: РФ у питанні України буде чекати зміни адміністрації у США

 • 10588 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Росія знає, що з нинішнім урядом не буде жодних поступок щодо України, тому буде чекати зміни адміністрації у США. Про це заявив спеціальний представник державного департаменту США з Україною Курт Волкер, повідомляє Центр аналізу європейської політики (CEPA), передає УНН.

"Росія знає, що відносно України не буде ніяких поступок з нинішнім урядом, тому вона буде чекати наступної адміністрації США. Але жоден політик в Україні не погодився б на поступки, тому що внутрішня ситуація змінилася", - цитує Курта Волкера Центр аналізу європейської політики в Twitter.

При цьому, як повідомили в CEPA, Волкер наголосив на необхідності "підтримувати політичне і економічне дозрівання України". З його слів, Україна має значення не тільки для себе самої, "але і для нас", вкрай важлива і може бути "джерелом натхнення навіть для російського народу".

"Як переконати людей в тому, що Україна життєво важлива для Заходу? Більше участі українців, що живуть на Заході в нашій політичній системі. Це працювало раніше на користь розширення НАТО", - цитує Курта Волкера CEPA.

Він також додав, що "ми повинні працювати з Україною в цілях поліпшення її внутрішніх політичних і економічних умов". "Антимонопольне законодавство, створення конкуренції та створення правил будуть найбільш фундаментальними і корисними змінами", - цитує Курта Волкера Центр аналізу європейської політики.

Раніше Волкер заявив, що США активно співпрацюють з українською владою з метою безпеки виборів.

. @SpecRepUkraine : Russia knows it will not get any concessions on #Ukraine with the current government, so it will wait for the next US Administration . But no politician in #Ukraine would accept concessions because the domestic situation has changed. #CEPAForum pic.twitter.com/GnI38Defns

- CEPA (@cepa) 24 вересня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика