ukenru
volker-prokomentuvav-intervyu-petrova-i-boshirova

Волкер прокоментував інтерв’ю Петрова і Боширова

 • 31988 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер під час брифінгу в Києві прокоментував інтерв’ю Петрова і Боширова, яких Велика Британія звинувачує в отруєнні Скрипалів, російському пропагандистському виданню RT, передає кореспондент УНН.

"Я дуже радий, що Росія не втратила свого почуття гумору", - сказав Волкер, відповідаючи на відповідне питання журналістів.

Як повідомляв УНН, Петров і Боширов, яких Велика Британія звинувачує в отруєнні Скрипалів, у четвер дали інтерв’ю російському пропагандистському виданню RT. У бесіді вони підтвердили, що це їхні справжні імена і що вони дійсно є тими людьми з відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Петров і Боширов на собор у Солсбері подивитись їздили - реакція соцмереж

Міністерство закордонних справ Сполученого Королівства назвало інтерв’ю підозрюваних у справі про отруєння у Солсбері Олександра Петрова і Руслана Боширова брехливим і таким, що викривляє інформацію.

У Кремлі ж заявили, що не будуть вчиняти жодних дій щодо Петрова і Боширова, яких в Британії звинувачують у замаху на вбивство колишнього агента ГРУ та його дочки.

4 березня екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені без свідомості з отруєнням невідомою речовиною на лавці в торговому центрі в британському місті Солсбері. Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що Скрипаля та його дочку отруїли нервово-паралітичною речовиною, розробленою в Росії.

Українські Національні Новини

Новини Світу