ukenru
voleviyavlennya-ukrayintsiv-schodo-rosiyi-vidbuvayetsya-po-vsiy-krayini-z-24-lyutogo-podolyak-pro-referendum-na-khersonschini

Волевиявлення українців щодо росії відбувається по всій країні з 24 лютого: Подоляк про "референдум" на Херсонщині

 • 165341 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Волевиявлення українців щодо росії відбувається по всій країні з 24 лютого, тільки замість черг на дільниці – черги по зброю. Про це написав в своєму Twitter радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк, коментуючи інформацію про підготовку росіянами псевдореферендуму на Херсонщині, пише УНН.

Цитата

"росія готує черговий псевдореферендум на Херсонщині. Одразу видно, що Кремль нічого не тямить у демократії. Референдум – це волевиявлення народу. Волевиявлення щодо росії в нас відбувається по всій країні з 24.02. Тільки замість черг на дільниці – черги по зброю. Все буде Україна", - пише Подоляк.

Контекст

16 квітня уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що в період з 1 по 10 травня російські окупанти збираються проводити на захопленій ними території Херсонської області так званий "референдум" про створення так званої "ХНР".

Як писав УНН, окупанти провели "референдум" в одному із сіл Запоріжжя.

Українські Національні Новини

Політика