ukenru
vodiyu-yakiy-zbiv-zhinku-na-smert-i-vtik-dali-5-rokiv-tyurmi

Водію, який збив жінку на смерть і втік, дали 5 років тюрми

 • 11280 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Суд виніс вирок 29-річному чоловіку, обвинуваченого у смертельній ДТП, у вигляді 5 років позбавлення волі. Про це повідомляє УНН з посиланням прокуратуру Черкаської області.

Так, Смілянський міськрайонний судом Черкаської області закінчив судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 29-річного жителя Черкащини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

"Вироком суду чоловіка засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 5 вересня 2018 року ввечері 29-річний житель Черкаської області, рухаючись по одній з вулиць в м. Кам’янка, скоїв наїзд на пішохода – 26-річну жительку міста, а потім зник з місця ДТП. Потерпіла внаслідок аварії померла в лікарні.

У прокуратурі зазначили, що наразі вирок суду не вступив в законну силу, триває строк апеляційного оскарження.

Нагадаємо, підозрюваного у вчиненні ДТП на Харківщині, який влаштував перегони з поліцією після смертельного наїзду на чоловіка, поліцейські зупинили зі стріляниною по колесах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП