ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-zasnizheni-dorogi-u-pyati-oblastyakh-1

Водіїв попередили про засніжені дороги у п'яти областях

 • 12016 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. На ранок четверга, 21 січня, невеликий сніг випадає у 2 областях, засніжені дороги - у 5 областях. Однак, проїзд основними дорогами забезпечено. Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору, передає УНН.

"Станом на 6 годину 21 січня місцями невеликий сніг в Київській, Рівненській областях, Закарпатській області невеликий дощ, Львівській області місцями сніг з дощем, Одеській області місцями туман; в інших областях без опадів. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей сухе, в областях, де спостерігаються опади, мокре. У Запорізькій, Луганській, Закарпатській, Львівській та Чернігівській областях місцями засніжене", - йдеться у повідомленні.

На перевальних ділянках доріг у Закарпатській місцями невеликий дощ, Львівській області місцями сніг. Покриття місцями мокре, на Ужоцькому перевалі місцями засніжене.

В областях з опадами виконуються роботи з розчистки проїзної частини та узбіччя доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили дорожники.

Протягом доби на "гарячу лінію" Укравтодору від водіїв надійшло 3 звернення щодо незадовільного зимового утримання доріг, по яких було вжито заходи оперативного реагування.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 309 одиниць техніки та 363 робітника.

Нагадаємо, на частині України 21 січня випадатиме сніг, температура повітря вдень досягатиме місцями 7 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство