ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-zasnizheni-dorogi-ta-ozheleditsyu

Водіїв попередили про засніжені дороги та ожеледицю

 • 8913 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Станом на ранок п'ятниці покриття на автодорогах державного значення у Волинській, Івано-Франківській, Львівській та Луганській областях засніжене, у Рівненській області місцями ожеледиця. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані "Укравтодору".

"Станом на 6:00 4 січня 2019 році невеликий сніг в західних областях, на решті території без опадів... Стан покриття на автодорогах державного значення у Волинській, Івано-Франківській, Львівській та Луганській областях засніжений, Рівненській області місцями ожеледиця", - повідомили у відомстві.

На перевальних ділянках доріг у Львівській області, Торунському та Вишківському перевалах сніг. Стан покриття на більшості перевалів засніжений, на решті покриття мокре, додали в "Укравтодорі".

Вказано, що виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами.

"Проїзд на дорогах державного значення забезпечено", - зазначили у відомстві.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 680 одиниць техніки та 1009 робітників, на чергуванні 1067 одиниць техніки та 1430 робітників.

Нагадаємо, циклон сьогодні принесе хуртовини на схід України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП