ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-tuman-ta-snig-z-doschem-u-pyatokh-oblastyakh

Водіїв попередили про туман та сніг з дощем у п'ятьох областях

 • 14468 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. На ранок середи, 6 січня, у п'яти областях випадав сніг, подекуди з дощем, ще у семи областях - слабкий дощ, на частині України - тумани. Проїзд основними дорогами забезпечений. Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору, передає УНН.

"Станом на 6 годину 6 січня у Волинській, Житомирській, Рівненській, Хмельницькій та Чернігівській областях місцями невеликий сніг/сніг з дощем (де снігу випало до 2 см), у Вінницькій, Донецькій, Запорізькій, Київській, Львівській, Тернопільській та Черкаській областях слабкий дощ; у Кіровоградській, Миколаївській, Сумській, Херсонській та Чернівецькій областях туман. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей місцями мокре", - вказали дорожники.

Також зазначається, що на перевальних ділянках переважно без опадів; на Торунському та Вишківському невеликий сніг, на Івашківському та Орявському перевалах місцями дощ, на Яблунецькому - туман. Стан покриття мокрий.

На дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, як і спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили в агентстві.

Нагадаємо, на частині України 6 січня дощитиме, подекуди - з мокрим снігом, температура повітря вдень сягатиме місцями 12 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство