ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-ozheleditsyu-i-snig-na-dorogakh

Водіїв попередили про ожеледицю і сніг на дорогах

 • 9270 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. На автодорогах державного значення у Кіровоградській та Одеській областях місцями ожеледиця, у більшості західних та східних областей автошляхи місцями засніжені, але проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укравтодору.

"Станом на 8:00 21 грудня у більшості областей без опадів, невеликий сніг спостерігається у Черкаській, Волинській, Закарпатській, Донецькій, Луганській, Харківській та Запорізькій областях. Місцями мряка у Київській області, туман у Миколаївській області", - повідомили у відомстві.

Середня нічна температура повітря на більшій території країни коливається від -2 до -5° С, в південних областях від -2 до +2° С.

Проїзд, як повідомляється, на дорогах державного значення забезпечено.

"Стан покриття на а/д державного значення: в Кіровоградській та Одеській областях місцями ожеледиця, більшості західних та східних областей місцями засніжене, в решті областей переважно сухе", - додали в Укравтодорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ожеледицю у Києві травмувалися понад 100 людей

Виконуються роботи з розчистки доріг від снігу в областях, де йде сніг, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами, вказали в дорожньому відомстві.

"На перевальних ділянках в Івано-Франківські та Львівській областях без опадів, на Закарпатті невеликий сніг. Температура повітря -5...-1° С. Стан покриття на Вишківському перевалі - засніжений, на решті перевалів - переважно сухо", - додали в Укравтодорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали засніжені вершини Карпат

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 318 одиниць техніки та 640 робітників, в черговому режимі – 1190 одиниць техніки та 1495 робітників.

Українські Національні Новини

Суспільство