ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-mokri-ta-zasnizheni-dorogi-3

Водіїв попередили про мокрі та засніжені дороги

 • 13482 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. На сьогоднішній ранок автодороги державного значення на більшості території України мокрі, у низці областей - засніжені, на деяких перевалах - сніг. При цьому проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

"Станом на 6:00 12 лютого місцями мокрий сніг у Запорізькій, Львівській, Рівненській, Харківській, Донецькій, Луганській, Сумській, Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях, дощ у Херсонській, Черкаській і Київській областях. Покриття на дорогах державного значення у більшості областей мокре, в Луганській, Закарпатській та інших областях із сніговими опадами місцями засніжене, Донецькій області на дорогах місцями перемети, Полтавській області місцями "снігова каша", - вказали дорожники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укравтодорі назвали терміни, за які можна відновити основну мережу доріг

Як зазначається, у Дніпропетровській області в період з 8:30 до 13:30 11 лютого з метою попередження утворення заторів було закрито рух автотранспорту на автодорозі М-04-1 Південний обхід міста Дніпро, км 0+000 – 18+000. Обмеження в русі було знято.

"На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській області місцями невеликий мокрий сніг. Стан покриття в основному мокрий, на перевалах Івано-Франківської та Закарпатської областей місцями засніжений", - додали в агентстві. 

Протягом доби на "гарячу лінію" Укравтодору від водіїв щодо незадовільного зимового утримання надійшло 5 звернень, по яких було вжито заходи оперативного реагування.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - підсумували дорожники.

Нагадаємо, 12 лютого по Україні від 8° морозу до 9° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство