ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-dosch-na-perevalakh-i-tuman

Водіїв попередили про дощ на перевалах і туман

 • 14957 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. На ранок неділі, 24 січня, на півночі та півдні України спостерігався туман, на Закарпатті та гірських перевалах - дощ. Однак, проїзд основними дорогами забезпечено. Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору, передає УНН.

"На всій території країни без опадів, лише північних та південних областях туман; у Закарпатській області місцями дощ. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре", - повідомили дорожники про ситуацію на ранок 24 січня.

На Абранському, Ужоцькому, Івашківському та Торунському перевалах дощ, на решті перевалів без опадів. Покриття на перевалах місцями мокре.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили дорожники.

Деталі

На дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, як і спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 68 одиниць техніки та 99 робітників.

Нагадаємо, по Україні очікується погіршення погодних умов. У найближчі два дні, 24-25 січня, - вітряна погода зі значним дощем та снігом, подекуди з хуртовинами.

Українські Національні Новини

Суспільство