ukenru
vodiyi-uberdrive-otrimayut-povni-baki-paliva-vid-wog

Водії UBERDRIVE отримають повні баки палива від WOG

 • 10630 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. З 23 жовтня поточного року стартувала спеціальна програма для водіїв платформи UBER "Повний бак за поїздки", передає УНН з посиланням на прес-службу UBERDRIVE.

Щотижня протягом місяця водії UBERDRIVE, які першими виконають план по кількості поїздок, зможуть отримати повний бак палива від мережі АЗК WOG.

Умови спеціальної програми "Повний бак за поїздки" діють для трьох сегментів водіїв. Так, в сегменті Classic водієві необхідно першим зробити 40 поїздок протягом тижня. В такому випадку він отримає 1 бак палива (50 літрів) від WOG.

Водіям сегмента Gold необхідно досягти 80 поїздок протягом тижня, до того ж до одного баку палива (50 літрів), він отримає абонемент на місяць в фітнес-центр Sportlife.

Щоб стати переможцем у сегменті Platinum необхідно виконати першим 100 поїздок, у такому випадку нагородою стане два повних бака палива WOG (100 літрів).

Тривалість програми - 4 тижні, вона поширюється тільки на водіїв, підключених до UBER через UBERDRIVE в Києві. За її результатами ініціатори планують розширити програму на інші міста, де представлена ​​платформа UBER.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу