ukenru
vodiy-na-smert-pidirvavsya-na-granati-pid-chas-rukhu-avtomobilya

Водій на смерть підірвався на гранаті під час руху автомобіля

 • 14372 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Під час руху дорогою на Київщині в салоні автомобіля пролунав вибух, у результаті чого водій загинув на місці. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП в області.

Повідомлення про те, що поблизу села Студеники Переяслав-Хмельницького району автомобіль Toyota Camry перебуває в кюветі з загиблим в ньому водієм, поліція отримала сьогодні зранку.

"Було встановлено, що автомобіль Toyota Camry під керуванням водія 1976 р.н. рухався по автодорозі "Київ-Переяслав-Хмельницький" на швидкості 150 км/годину. Під час руху, в салоні автомобіля пролунав вибух, в результаті чого водій загинув на місці, однак автомобіль продовжив свій рух, після чого з’їхав у кювет та скоїв зіткнення з деревом", - вказали у поліції.

Під час огляду поліцейські виявили у керманича травматичну ампутацію правої руки, а в салоні автомобіля знаходились фрагменти від частини корпусу гранати РГД-5.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з кваліфікуючою ознакою "Нещасний випадок". Встановлюються інші обставини цієї події.

Нагадаємо, невідомий під час сварки кинув гранату у чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП