ukenru
vnochi-vidbudutsya-peregovori-z-mvf-za-zakonom-pro-antikoruptsiyniy-sud

Вночі відбудуться переговори з МВФ щодо закону про Антикорупційний суд

 • 10627 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Сьогодні вночі будуть проведені онлайн-переговори з представниками МВФ щодо закону про Антикорупційний суд. Про це під час брифінгу заявив засновник Фонду інновацій та розвитку Георгій Вашадзе, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні вночі у нас разом з представниками МВФ (будуть - ред.) додаткові переговори, де остаточно буде прийнято рішення. Принцип, як буде прийматися рішення - обговорений (по вето міжнародних експертів - ред.). Венеціанська комісія попросила, щоб це було обговорено разом з представниками МВФ. Там ще ніч - будуть онлайн переговори", - повідомив Г.Вашедзе.

Як повідомляв УНН, одним з варіантів переговорів про право вето міжнародного громадської ради на кандидатуру в Антикорупційний суд є можливість надання апеляції на це рішення.

Нагадаємо, Україні потрібен Антикорупційний суд через високий рівень олігархічної корупції. Про це повідомив на прес-конференції по Плану запуску зовнішніх інвестицій ЄС в Україні депутат сейму Литовської Республіки, колишній прем'єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс.

Українські Національні Новини

Політика