ukenru
vnochi-u-stolitsi-politsiya-znayshla-i-vryatuvala-sobaku

Вночі у столиці поліція знайшла і врятувала собаку

 • 41258 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Вночі до столичної поліції надійшло повідомлення, що на Подолі гуляє алабай. Поліцейські не знайшли хазяїна собаки, на ніч тварину забрали волонтери. Про це у Facebook написав командир батальйону патрульної поліції України Євген Зборовський, передає УНН.

"Отримуємо близько 23-ої години виклик, що на Подолі на вулиці Світлицького без хазяїна гуляє алабай. Прибувають патрульні, підтверджується, молода дівчинка мирно гуляє вулицею, на щастя абсолютно спокійна і не агресивна. Видно, що пес домашній, спокійний і доглянутий, знає команди", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліцейських, вони розглядали варіанти, що собака або втекла з дому, або ж хазяїн перебуває на вулиці у нетверезому стані і не слідкував за твариною.

"Патрульні відвели тварину подалі від людей та інших собак, які все ж викликали деяку агресію, знайшли поводок, купили корму. Притулок, куди, можливо, можна було б вночі у неділю віддати пса на перетримку зачинений. Що робити в такій ситуації невідомо… Дякую волонтерам, які навіть пізньої ночі допомогли порадою і змогли на ніч взяти до себе песика", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині рятувальники виловили зі ставка лебедя без одного крила, якого доправили до ветеринарної клініки.

Українські Національні Новини

Київ