ukenru
vnochi-na-ukrayinu-nasunut-morozi

Вночі на Україну насунуть морози

 • 16518 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Найближчої ночі й удень 9 січня в Україні буде морозна погода, на зміну якій уже 10-11 січня в окремих областях прийде відлига. Про це повідомила заступник начальника відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометцентру Наталя Голеня у коментарі кореспонденту УНН.

"Найближчої ночі, 9 січня, в більшості областей 8-16 морозу, денна температура – 4-10. На сході й заході буде сніг", – зазначила синоптик.

За її словами, протягом 10-11 січня спостерігатиметься деяке послаблення морозу. У західних і північних областях вночі залишиться 8-14 градусів морозу, вдень 2-7 морозу. На решті ж території – на півдні, у центрі та на сході відбудеться послаблення до відлиги, спостерігатимуться опади у вигляді мокрого снігу та дощу, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Різдвяні свята у Києві одна людина отримала обмороження, двоє переохолодилися

При цьому вона додала, що після цього на територію України зайде холодне арктичне повітря, й морози на півдні, сході й у центрі відновляться.

Нагадаємо, у вівторок, 8 січня, в Україну прийде сніжний циклон. У цей день на півдні та сході України йтиме сніг, увечері сніжитиме і на заході, температура повітря вдень сягатиме 10 градусів морозу.

Раніше УНН повідомляв, що через погіршення погодних умов у Львові рейси авіакомпаній МАУ та Turkish Airlines затримуються з вильотом на одну добу.

Українські Національні Новини

Суспільство