ukenru
vnochi-na-pivdni-zsu-znischili-11-tsiley-okupantiv

Вночі на півдні ЗСУ знищили 11 цілей окупантів

 • 273223 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Протягом цієї ночі українські військові знищили на півдні 11 цілей російських окупантів. Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook оперативного командування "Південь".

Цитата

"Протягом ночі нашими ракетно-артилерійськими підрозділами уражено 11 цілей противника. Втрати уточнюються", — ідеться у повідомленні.

Додамо

Як зазначили, ситуація на півдні залишається стабільно напруженою.

На захоплених територіях Херсонщини і Миколаївщини рашисти намагаються просувати ідею невідворотності закріплення регіонів під владою росії. Ця діяльність успіхів не має, адже місцеві чинять відчайдушний спротив, незважаючи на розгін мітингів, залякування та подворові обходи окупантами.

Готуючи чергову фейкову картинку для пропагандистського телебачення, окупанти намагаються загітувати ветеранів та дітей війни долучитися до святкування 9 травня.

На Миколаївщині населені пункти, звідки рашисти відступили, продовжують потерпати від їх же обстрілів. Ворожі війська, побоюючись підходу українських підрозділів, гатять по мирному населенню, зокрема намагаючись вдарити і по позиціях ЗСУ.

На Одещині тривають контрдиверсійні заходи. Корабельне угруповання ворога контролює північно-західну частину Чорного моря, блокуючи судноплавство. Загроза ракетних ударів з моря залишається високою. Також імовірна атака стратегічною авіацією.

Нагадаємо

З початку вторгнення рф Збройні сили України знищили вже приблизно 23 000 окупантів.

Українські Національні Новини

Суспільство