ukenru
vnaslidok-vikoristannya-rosiysko-teroristichnimi-viyskami-lazernoyi-zbroyi-postrazhdav-prikordonik-dpsu

Внаслідок використання російсько-терористичними військами лазерної зброї постраждав прикордоник

 • 11877 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Учора, біля 17 години прикордонник Краматорського загону, який виконував завдання у складі сил ООС, під час спостереження в отпичний прилад в районі Мар‘їнки отримав травму сітківки ока внаслідок спалаху невідомого походження. Про це повідомив речник ДПСУ Олег Слободян на своїй сторінці у Facebook, предає УНН. 

"Учора, біля 17 години прикордонник Краматорського загону, який виконував завдання у складі сил ООС, під час спостереження в отпичний прилад в районі Мар‘їнки отримав травму сітківки ока внаслідок спалаху невідомого походження", - написав він. 

Слободян додав, що джерело спалаху розташовувалося на території, тимчасово окупованій російсько-терористичними військами. Попередній діагноз "лазерний опік сітківки ока". Військовослужбовця госпіталізовано. Діагноз підтверджено. Втрата зору за оцінками лікарів складає 80%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков розповів про засоби протидії російській лазерній зброї

Загалом це вже 5 випадок, коли прикордонники з зоні ООС отримують ушкодження органів зору внаслідок використання російсько-терористичними військами лазерної зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонникам, проти яких військові РФ застосовували лазерну зброю, повернули тільки боковий зір

Українські Національні Новини

Кримінал та НП