vnaslidok-rosiiskoi-ataky-8-lypnia-u-stolytsi-poshkodzheno-129-budivel

Внаслідок російської атаки 8 липня у столиці пошкоджено 129 будівель

 • 14708 переглядiв

Внаслідок ракетного обстрілу Києва 8 липня було пошкоджено 129 будівель усіх форм власності, розроблено плани перших кроків з відновлення постраждалих об'єктів, серед яких ремонт місць загального користування в багатоквартирних будинках за кошти міста та квартир за державною програмою єВідновлення.

Після ракетного удару 8 липня по Києву в столиці було зафіксовано пошкодження 129 будівель різних форм власності. Вже розроблено та затверджено плани перших кроків з відновлення постраждалих об'єктів. Про це повідомили у КМВА, пише УНН.

Внаслідок ракетного удару ворога 8 липня по Києву у столиці було пошкоджено загалом 129 будівель усіх форм власності,

- повідомляють у міській військовій адміністрації.

Повідомляється, що всі пошкоджені об’єкти були належним чином зафіксовані. Спеціалізовані підрозділи розпочали планомірну роботу по детальному обстеженню, аналізу та збору інформації про кожну ушкоджену будівлю у Києві.

На сьогоднішній день вже прийнято рішення щодо перших етапів відновлення. Місця загального користування у багатоквартирних будинках будуть відремонтовані за рахунок коштів міста. Самі квартири, їхні вікна, балкони тощо – в рамках державної програми єВідновлення. Це стосується і приватних будинків,

- пишуть у КМВА.

Щодо багатоповерхового будинку на вулиці Сальського, де російський ракетний удар знищив цілий під’їзд, спеціальна комісія незабаром завершить оцінку стану будівлі. На основі їхніх висновків буде ухвалене рішення про можливість відновлення пошкоджених секцій або про неможливість ремонту будинку.

Нагадаємо

За даними Київської міської військової адміністрації, внаслідок російського ракетного удару по Києву 8 липня загинули 34 людини.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Черкащині вночі збили ворожий "шахед": без наслідків

     • 16370 переглядiв