ukenru
vnaslidok-obstriliv-poblizu-krimskogo-poraneno-viyskovogo

Внаслідок обстрілів поблизу Кримського поранено військового

 • 8429 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Під час обстрілу позицій українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району зазнав поранень український військовослужбовець. Про це УНН повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

"У результаті обстрілу позицій українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району з 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів зазнав поранень наш воїн", - йдеться в повідомленні.

Крім того у відомстві зазначили, що протягом минулої доби та після півночі російсько-окупаційні війська 14 разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку міста Попасна, сіл Новозванівка і Новоолександрівка шість разів відкривався вогонь зі 120-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

По укріпленнях сил АТО поблизу сіл Трьохізбенка і Кримське Новоайдарського району шість разів застосовувалися 120-мм міномети, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

У напрямку смт Станиця Луганська противник використовував стрілецьку зброю.

Як повідомляв УНН, СК РФ відкрив чергову справу щодо обстрілів на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП