ukenru
vnaslidok-negodi-na-chernigivschini-kilka-mikroavtobusiv-zletili-v-kyuvet-ye-postrazhdali

Внаслідок негоди на Чернігівщині кілька мікроавтобусів злетіли в кювет, є постраждалі

 • 6974 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Вчора, 8 грудня, на Чернігівщині злетіли з дороги і перекинулися кілька транспортних засобів. Про це УНН повідомляє із посиланням на Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА.

Перша подія сталася на 118 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля с.Топчіївка Чернігівського району близько 15:00. Там водій мікроавтобуса Volkswagen не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок події пасажир отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.

Схожа аварія сталася в м.Ніжині по вулиці Борзнянський Шлях. Там близько 17:00 водій автомобіля УАЗ 3962 не врахував дорожню обстановку та погодні умови, не справився з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ніжинської центральної міської лікарні.

Крім того, за інформацією Управління ДСНС України у Чернігівській області, 8 грудня на автошляху Київ - Чернігів - Н. Яриловичі біля смт Козелець о 17:03 водій мікроавтобусу Toyota Hiace, nа 18:25 водій автомобіля Ford Transit не впоралися з керуванням та з'їхали у кювет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП