ukenru
vnaslidok-konfliktu-odin-vodiy-zastreliv-inshogo-na-dorozi-v-mariupoli

Внаслідок конфлікту один водій застрелив іншого на дорозі в Маріуполі

 • 19410 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Внаслідок конфлікту водій автомобіля "Волга" застрелив водія автомобіля Skoda просто на дорозі в Маріуполі, вбивцю затримали. Про це повідомило ГУНП у Донецькій області, передає УНН.

За попередніми даними, двоє водіїв посварилися, внаслідок чого один з них дістав зброю та кілька разів вистрілив у бік іншого, після чого поїхав. Місцеві мешканці виявили водія автомобілю Skoda з вогнепальним пораненням і викликали правоохоронців. Потерпілого 1970 року народження госпіталізували.

На місці поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловіку завдав малознайомий, який пересувався на автомобілі "Волга", попередньо він стріляв з револьверу.

Через півгодини патрульні поліцейські виявили покинуту зловмисником авто. Було оголошено спеціальний план поліції, в результаті якого підозрюваний був затриманий. Ним виявився місцевий житель 1970 року народження. Як пояснив затриманий, пістолет він викинув в траву, дорогою з місця злочину.

Поранення виявилося несумісним із життям, згодом потерпілий помер в лікарні.

За фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 15 , ч .1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Наразі слідство триває.

Нагадаємо, на Житомирщині у селі Руденьки біля кафе застрелили велосипедиста.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП