vnaslidok-agresiyi-rosiyi-v-ukrayini-zruynovano-ponad-94-tisyachi-obyektiv-op

Внаслідок агресії росії в Україні зруйновано понад 94 тисячі об’єктів - ОП

 • 164018 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Від початку повномасштабної війни внаслідок збройної агресії росії в Україні зруйновано 94 тис. 596 об’єктів інфраструктури. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на міжнародній конференції “Україна під час війни. Економіка. Безпека. Енергетика. Перспективи відновлення”, організованої транзакційним банком IBOX BANK, УАПС та Atlantic Council, передає УНН.

Деталі

Він зазначив, що після деокупації тимчасово окупованих регіонів України кількість зруйнованих об’єктів буде значно більшою.

Цитата

“Станом на сьогодні зафіксовано 94 596 зруйнованих конкретних об’єктів інфраструктури в усіх регіонах України. З них лише у Київській області більше 25 тис. об’єктів, Донецькій - понад 20 тис., в Харківській - більше 9 тис. Ми вимушені щодня оновлювати статус руйнувань, додаючи нові зруйновані об’єкти житлової та соціальної інфраструктури, оскільки ворожі обстріли з усіх доступних окупантам видів зброї тривають. І ми розуміємо, що після деокупації Харківської, Херсонської, Донецької областей кількість зруйнованих об’єктів виявиться значно більшою”, - заявив Тимошенко.

Нагадаємо

За даними опитування соціологічної групи “Рейтинг”, понад 30% українців заявили, що зазнали матеріальних втрат внаслідок війни. Кожен десятий зазначив, що його житло або зруйноване (2%), або ж пошкоджене (8%). 

Довідка

Міжнародна конференція “Україна під час війни. Економіка. Безпека. Енергетика. Перспективи відновлення” присвячена економічній ситуації в Україні та світі, важливості міжнародної підтримки нашої держави, заходам щодо стабілізації банківської системи у період воєнного стану. Також на порядку денному питання щодо енергетичної ситуації та відновлення України після війни.

У панельних дискусіях взяли участь експерти у сферах енергетики, економіки, банківської системи з України, США, Великої Британії та Швеції.

Організатори заходу: Українська Асоціація платіжних систем (УАПС), організація Atlantic Council та український транзакційний банк IBOX BANK.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Гайдай підтвердив звільнення Греківки на Луганщині

     • 108072 переглядiв