vluchannia-v-bahatopoverkhivku-v-lvovi-kilkist-postrazhdalykh-zrosla-do-17-ova

Влучання в багатоповерхівку в Львові: кількість постраждалих зросла до 17 - ОВА

 • 24075 переглядiв

Внаслідок російського ракетного удару по львівській багатоповерхівці загинула одна людина і 17 отримали поранення, в тому числі дитина.

У Львові внаслідок влучання російської ракети в багатоповерхівку постраждали 17 людей, серед яких одна дитина. Також відомо про загибель одного чоловіка. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, передає УНН.

Унаслідок влучання ракети у багатоповерхівку на вулиці Хоткевича у Львові загинув 44-річний чоловік. Вічна пам’ять, співчуття рідним!  17 осіб, зокрема одна дитина, постраждали. Пʼятьох людей госпіталізували. Більшість потерпілих отримали поранення через осколки вікон, які вибило вибуховою хвилею

- написав Максим Козицький в Тelegram.

Деталі

Уранці Львівську область окупанти атакували 15 ракетами та 14 БпЛА. В результаті 7 житлових будинків зазнали значних руйнувань, ще 11 – пошкоджені меншою мірою. Також постраждали два ліцеї і дитсадок.

Також є ракетні влучання в один із інфраструктурних обʼєктів у Дрогобицькому районі. Попередньо без жертв.

У Стрийському та Львівському районах уламки ракет впали в полі.

Нагадаємо

Під час масованої нічної атаки на Україну росіяни влучили в одне з підприємств у Львові. Зафіксували часткове руйнування адмінбудівлі та виробничих цехів. Жертв чи постраждалих немає. 

Загалом в Львівській області, за даними Нацполіції, було поранено 24 людини.

Наймасованіша атака рф з повітря: ПС ЗСУ підтвердили збиття 114 зі 158 цілей29.12.23, 11:12

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі