ukenru
vlasnik-banku-mikhaylivskiy-v-polischuk-khizuvavsya-rodinnimi-zvyazkami-z-premyerom-rosiyi-nardep

Власник банку “Михайлівський” В.Поліщук хизувався родинними зв’язками з прем’єром Росії - нардеп

 • 9296 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Ще до подій на Майдані власник банку “Михайлівський” Віктор Поліщук хизувався перед своїми партнерами та знайомими своїми сімейними зв’язками з дружиною прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва. Про це у коментарі УНН повідомив народний депутат від БПП Павло Різаненко.

За його словами, тоді В.Поліщук стверджував, що він представляє інтереси родини російського високопосадовця в Україні.

“У Поліщука є дружина Лілія Різва. Ще до подій на Майдані сам Поліщук любив розповідати бізнес-партнерам і друзям, що його дружина - родичка Світлани Медведєвої і взагалі давав всім зрозуміти, що він в Україні представляє інтереси родини Медведєвих, зокрема бізнес-інтереси. І ця інформація була досить поширена в оточенні Поліщука”, - розповів П.Різаненко.

Тепер же В.Поліщук намагається уникати відповіді на питання щодо своїх родичів.

“Зараз Поліщук бігає по телебаченню і кричить, що він не крав у вкладників 3 млрд грн, хоча в дійсності крав. Його питають, чи його дружина є родичкою Медведєва, наприклад, на “News One” його запитували про це, і він дуже цікаво відповів, що всі ми родичі комусь в третьому-четвертому поколінні. Якщо його дружина не є родичкою, мав би просто відповісти “ні”. Навіщо вигадувати якісь лінгвістичні конструкції для того, щоб ухилитись від простої відповіді, так чи ні?” - зауважив нардеп.

Як раніше повідомляв УНН, у рамках розслідування справи банку “Михайлівський” арештовано бізнес-центр “Гулівер”, який, за даними Генпрокурора, також належить В.Поліщуку.

Крім банку “Михайлівський” та бізнес-центру “Гулівер”, за даними НБУ, В.Поліщуку належить мережа гіпермаркетів “Ельдорадо”, страхова компанія “Форте”, а також будівельна компанія “Альянс Новобуд” (ЖК “Зелений квартал” та ЖК “Лісовий квартал” в Броварах). Тож експерти не виключають арешт й цих активів.

Українські Національні Новини

Політика