ukenru
vkontakti-vnesli-do-spisku-naybilshikh-piratskikh-resursiv-u-ssha

"ВКонтакті" у США внесли до списку найбільших піратських ресурсів

 • 15281 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Російська соціальна мережа "ВКонтакті" була внесена до списку найбільших піратських ресурсів, підготовлений апаратом представника США на торгових переговорах, повідомляє УНН.

Як слідує з доповіді, "ВКонтакті" сприяє поширенню файлів, які порушують авторські права.

У той же час, в апараті представника США на торгових переговорах позитивно оцінили кроки, які компанія зробила для припинення піратської діяльності. Зокрема, в 2016 році соцмережа підписала угоди з великими записуючими компаніями, істотно обмежила сторонні додатки, що дозволяють завантажувати файли з сайту, а також "експериментує з новими технологіями розпізнавання контенту".

Однак наразі "ВКонтакті" як і раніше залишається "центром контрафактної діяльності", вважають у відомстві.

Соцмережа буде перебувати в списку до тих пір, поки не почне вживати заходів щодо захисту всіх правовласників, а не лише тих, з ким у неї укладені контракти. Відзначимо, в минулому році "ВКонтакті" також виявилася в цьому списку.

Нагадаємо, в 2017 році на офіційному сайті Президента України зареєстрована лише одна відповідь на звернення громадян через електронні петиції - на петицію про скасування блокування соцмережі "ВКонтакті".

Українські Національні Новини

Новини Світу