vkhodyt-do-skladu-komisii-z-pytan-pravoporiadku-ta-krytykuie-vladu-shcho-vidomo-pro-serhiia-batryna-yakyi-pidirvav-hranaty-na-zakarpatti

Входить до складу комісії з питань правопорядку та критикує владу: що відомо про Сергія Батрина, який підірвав гранати на Закарпатті

 • 48028 переглядiв

Депутат Сергій Батрин від партії "Слуга народу" підірвав гранати під час сесії сільської ради, поранивши 26 осіб. Його мотиви незрозумілі, але Батрин критикував місцеве керівництво за нібито розкрадання бюджету та проблеми з водопостачанням.

Депутат від партії "Слуга народу" Сергій Батрин, який підірвав гранати під час сесії в Керецькій сільській раді на Закарпатті, неодноразово критикував керівництво громади та заявляв, що нібито розкрадають бюджет, передає УНН.

8 грудня  Батрин опублікував відео у Facebook на якому заявляє, що у селі Кушниця вже 5-6 днів немає води. Він критикує голову Керецьківської громади Михайла Мушку та "директора комунального підприємства" Івана Кондора, які не вирішують проблему із відсутністю води.

"У Кушниці знову немає води, це вже 5-6 день немає води. Ніхто не звертає увагу. Я кажу звертайтеся до старости, люди кажуть: до кого звертатися, якщо вже він 3 роки нічого не робить…Позавчора обговорювався бюджет 2024 року…Головне, що в цьому проекті бюджету закладено знову 100 тис. на нашого директора комунального підприємства  Кондора. Закладено гроші…Люди, коли доходить до відчаю роблять своїми силами, за свої кошти, голова старається з того, щось мати", - сказав він 8 грудня.

Наразі мотиви вчинку Батрина невідомі й правоохоронці також не повідомляли, чим керувався депутат.  

У СБУ наголошували, що встановлюються мотиви підривника.

За інформацією з відкритих джерел, Батрин раніше займався підприємницькою діяльністю з організації пасажирських перевезень.

Детутат входить до складу комісії з питань законності, правопорядку та депутатської етики у Керецьківській ТГ.

Доповнення

На Закарпатті під час засідання сесії один із депутатів сільради підірвав гранати. Наразі відомо про 26 потерпілих. З них семеро – у важкому стані. Підривник також перебуває у реанімаційному відділенні медзакладу

Як стало відомо УНН, підривником виявився  депутат від "Слуги народу" Сергій Батрин.

СБУ розпочала розслідування через підрив бойових гранат депутатом у приміщенні сільської ради.

Національна поліція додатково розслідує інцидент за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Кіровоградщині сили ППО збили російську ракету

     • 40382 переглядiв

    Зеленський анонсував "активні" тижні в зовнішній політиці

     • 34897 переглядiв