ukenru
viznachivsya-zaklyuchniy-uchasnik-chvertfinalu-kubku-ukrayini-z-futbolu

Визначився заключний учасник чвертьфіналу Кубку України з футболу

 • 15462 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. "Дніпро-1" святкував впевнену перемогу в матчі 1/8 фіналу Кубку України з футболу проти "ЛНЗ". Зустріч пройшла на "Дніпро-Арені", повідомляє УНН з посиланням на сайт клубу-переможця.

Деталі

Спортклубівці з перших хвилин окупували карний майданчик суперника довго розіграючи м’яч. Першим пристрілку повів Піхальонок, який завдав удар зі штрафного низом поруч із стійкою. Невдовзі дніпряни створили і перший гольовий момент – Піхальонок кинув у прорив Русина, але той, вийшовши на побачення із Поповичем не зумів переграти голкіпера, який відбив удар ногою. Проте на 18-й хвилині Піхальонок зробив різницю у класі, у самотужки здійснивши рейд до лінії карного майданчику, і звідти завдавши невідпорного удару в нижній кут, після чого м’яч від стійкі опинився у воротах.

У другій частині баталії Чуже кинув у прорив Лучкевича, передачу якого з правого флангу у дотик замкнув Когут — 2:0 на користь дніпрян.

Доповнення

"Дніпро-1" став заключним учасником 1/4 фіналу турніру. Раніше туди пробилися "Динамо", "Шахтар", "Зоря", "Ворскла", "Металіст", ПФК "Львів" та "Олександрія".

Українські Національні Новини

Спорт