ukenru
viznachivsya-peremozhets-regulyarnogo-chempionatu-ukhl-1

Визначився переможець регулярного чемпіонату УХЛ

 • 12490 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. У Кременчуці стартував 39, передостанній тур чемпіонату Української хокейної ліги, в якому зустрілися лідер турнірної таблиці "Кременчук" та столичні "Крижані Вовки", повідомляє УНН з посиланням на сайт УХЛ.

Своє лідерство кременчужани довели ще за перші 20 хвилин зустрічі. Всього в першому періоді "городяни" тричі відзначилися у воротах Микити Петленко (закидали Дмитро Орлов, Тимур Гриценко і Микола Кисельов).

У другому періоді "Кременчук" не зменшив результативних обертів і повністю нав'язав свою гру противнику. Більш того, господарі майданчика за наступні 20 хвилин зловили гольовий кураж і довели рахунок до розгромних 11:0. Таким чином, у другій двадцятихвилинці відзначилися: Созонов, Гриценко, Бондарук, Ворона, Бондаренко і Орлов.

У заключному відрізку зустрічі команди знизили швидкості своїх атак, граючи більше за рахунком. Кияни намагалися закинути шайбу престижу, а "городяни", хоч і не так часто атакували ворота "Вовків", але вміло користувалися своїми моментами. Під кінець матчу старання "Вовків" все ж виправдалися, і вони зуміли розмочити рахунок - єдину шайбу киян в матчі записав Микола Дворник.

Отже, до кінця матчу у воротах гостей виявилося ще три шайби, а фінальна сирена зафіксувала рахунок 14:1 на табло. По ходу цього матчу форвард кременчужан Дмитро Орлов оформив покер, а його партнери по команді Гліб Бондарук, Олексій Ворона і Тимур Гриценко записали на свій рахунок по дублю.

Також додамо, за тур до завершення регулярного чемпіонату "Кременчук" достроково виборов звання чемпіона регулярки – 96 очок проти 92 в "Донбасу".

Українські Національні Новини

Спорт