ukenru
viznachivsya-arbitr-na-match-ukrayinskogo-klasiko

Визначився арбітр на матч "Українського класико"

 • 7753 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Комітет арбітрів ФФУ призначив для роботи на матчі 25-го туру вітчизняної Прем'єр-ліги між "Динамо" та "Шахтарем" 39-річного Віталія Романова з Дніпра, повідомляє УНН з посиланням на сайт Комітету арбітрів ФФУ.

У нинішньому сезоні дніпрянин має у своєму доробку дев'ять матчів вищого українського дивізіону, в яких показав 58 жовтих карток (у середньому — майже 6,5 за гру) та чотири рази вилучав футболістів із поля.

Серед них було й одне "класико" — у 14-му турі "Шахтар" у Харкові обіграв "Динамо" (2:1), а арбітр показав вісім попереджень та вилучив "динамівця" Томаша Кендзьору в компенсований час. Окрім цього поєдинку, "Динамо" за суддівства Романова обіграло вдома "Олександрію" (1:0, 5-й тур) та "Зорю" (5:0, 19-й тур), а "Шахтар" здолав удома "Арсенал-Київ" (3:0, 2-й тур) та переміг на виїзді "Зорю" (1:0, 22-й тур).

Варто відзначити, що асистентами арбітра виступатимуть Олександр Войтюк (Запоріжжя), Володимир Володін (Херсон), четвертим арбітром буде Віктор Копієвський (Кропивницький), а спостерігачем арбітражу призначений Андрій Шандор (Львів).

Додамо, що матч "Динамо" — "Шахтар" відбудеться 24 квітня, в Києві на НСК "Олімпійський" о 18:30.

Українські Національні Новини

Спорт