ukenru
viznachilis-pershi-uchasniki-chvertfinalu-kubku-italiyi-z-futbolu

Визначились перші учасники чвертьфіналу Кубку Італії з футболу

 • 8342 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Трьома матчами стартувала серія поєдинків 1/8 фіналу Кубку Італії з футболу, повідомляє кореспондент УНН.

Чинний чемпіон країни "Ювентус" гостював у "Болоньї". Рахунок був відкритий на 9 хвилині зусиллями Бернардескі, а через 40 хвилин Кін встановив остаточні цифри на табло – 0:2.

Інший гранд італійського футболу "Мілан" під орудою Гаттузо тільки за допомогою додаткових екстра-таймів вибив з турніру "Сампдорію". Основний час не порадував глядачів стадіону в Генуї голами. Проте на 102 і 108 хвилинах дубль Кутроне приніс "россонері" звитягу 2:0.

Ще один представник Серії А римське "Лаціо" в домашній грі в першій половині відправив 4 голи у ворота "Новари", пропустивши один після перерви – 4:1. 

Відзначимо, що 13-го січня Кубок Італії продовжиться ще трьома зустрічами за участі таких команд, як "Інтер", "Наполі" та "Фіорентина".

Як повідомляв УНН, раніше суперник київського “Динамо” по 1/16 фіналу Ліги Європи грецький “Олімпіакос” отримав покарання від УЄФА за поведінку вболівальників під час єврокубкової зустрічі з “Міланом” (3:1).

Українські Національні Новини

Спорт