ukenru
viznacheno-peremozhtsya-pershogo-vseukrayinskogo-dityachogo-turniru-belanov-cup-2019

Визначено переможця першого всеукраїнського дитячого турніру BELANOV CUP-2019

 • 7572 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Команда академії Федерації футболу України стала переможцем першого всеукраїнського дитячого турніру BELANOV CUP-2019. Про це повідомляє прес-служба ФФУ, передає УНН.

Турнір стартував 13 квітня. Участь у заході взяли 16 команд з Києва, Одеси, Хмельницького, Харкова, Сум, Чернігова, Броварів, Вишгорода, Фастова та Могилева-Подільського.

За підсумками групової стадії турніру до плей-оф пробилися вісім команд. Вирішальні матчі BELANOV CUP-2019 розпочалися після обіду.

"У поєдинку за третє місце хмельницький "Новатор" упевнено обіграв броварську "Броварію", а у вирішальній зустрічі гравці академії ФФУ здолали "Дністер" із Могилева-Подільського", - йдеться у повідомленні.

Всеукраїнський дитячий турнір BELANOV CUP-2019 є спільним проектом ФФУ та володаря "Золотого м’яча" Ігоря Бєланова.

"Я хочу подякувати Федерації футболу України за виявлену до мене повагу та можливість проведення турніру. Я був дуже вражений грою дітей та тим, які голи вони можуть забивати. Із таким рівнем азарту та підготовки ви можете стати найкращими", — прокоментував Бєланов.

Кожна з команд-учасниць отримала призи за виступ на BELANOV CUP-2019, пам’ятні фотографії, а також можливість поспілкуватися з легендами футболу.

Нагадаємо, як писав УНН, у Запоріжжі стартував новий сезон відкритих уроків футболу.

Українські Національні Новини

Спорт