vizit-putina-do-krimu-okupanti-diyut-v-ramkakh-viyskovoyi-doktrini-gumenyuk

Візит путіна до Криму: окупанти діють в рамках військової доктрини – Гуменюк

 • 763069 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Критичних змін у Чорному морі, у зв’язку з візитом російського диктатора володимира путіна до тимчасово окупованого Криму, не відбувається. Як заявила в ефірі національного телемарафону начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, корабельне угруповання перебуває на позиціях, окупанти здійснюють всі заходи в рамках військової доктрини, передає УНН.

Цитата

“Критичних змін не відбувається, все в принципі, в рамках їх військової доктрини. Тобто, корабельне угруповання, знаходження його на позиціях, відповідних, як прикриття з моря. І ті самі окопи, які вони нарили, хочуть переконатися, що це і є та сама безпекова ситуація, яку вони змогли забезпечити”, – зазначила вона.

Доповнення

18 березня російський диктатор володимир путін приїхав до тимчасово окупованого Криму з нагоди 9-ї річниці його анексії.

У МЗС України випустили заяву до роковин проведення росією незаконного «референдуму» в Криму, а також візиту на півострів російського диктатора володимира путіна. Дипломати запевнили, що продовжать докладати максимальних зусиль задля покарання росії та її керівництва за злочин агресії, воєнні злочини.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Плани ворога з окупації Бахмута провалюються – Єрмак

     • 806669 переглядiв