ukenru
viyskovosluzhbovets-azerbaydzhanskoyi-armiyi-otrimav-poranennya-vnaslidok-obstrilu-z-boku-virmeniyi

Військовослужбовець азербайджанської армії отримав поранення внаслідок обстрілу з боку Вірменії

 • 161823 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Міноборони Азербайджану повідомило, що один військовослужбовець був поранений під час обстрілів зі сторони Вірменії, передає УНН.

Цитата

"Усупереч досягнутій домовленості про припинення вогню, 28 вересня приблизно о 18:00 підрозділи збройних сил Вірменії обстріляли з різнокаліберної стрілецької зброї підрозділи Азербайджанської Армії в напрямку Алагелляр Кяльбаджарського району", — йдеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили у відомстві, внаслідок обстрілу отримав поранення військовослужбовець Азербайджанської Армії Іскендерів Ніджат Хідаят оглу. Йому надається необхідна медична допомога.

Додамо

Водночас міністерство оборони Вірменії повідомило ввечері, що троє вірменських військових загинули під час обстрілів з боку Азербайджану. Сторони надалі звинувачують одна одну в обстрілах та провокаціях.

Нагадаємо

Дві колишні радянські республіки мають напружені відносини з 1991 року, коли вірменські військові окупували Нагірний Карабах, також відомий як Верхній Карабах, територію, визнану на міжнародному рівні частиною Азербайджану.

Восени 2020 року Азербайджан звільнив від вірменської окупації кілька міст та понад 300 населених пунктів та сіл. Цей конфлікт закінчився мирною угодою.

Українські Національні Новини

Новини Світу