ukenru
viyskovi-navchannya-v-okupovanomu-krimu-aviatsiya-rf-zavdala-bombovikh-udariv-po-nazemnim-i-morskim-tsilyam

Військові навчання в окупованому Криму: авіація РФ завдала бомбових ударів по наземним і морським цілям

 • 14305 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Російські військові сьогодні провели військові навчання в окупованому Криму. Морська авіація Чорноморського флоту РФ під час навчань завдала бомбових ударів по береговому командному пункту і десантному загону кораблів умовного супротивника, передає УНН із посиланням на повідомлення Міноборони РФ.

Як повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту Росії Олексій Рульов, літаки злітали з запасних аеродромів в Криму вели бомбардування наземних і морських цілей авіаційними бомбами типу ОФАБ-250-270.

У навчаннях були задіяні винищувачі Су-30СМ і бомбардувальники Су-24М, а також штурмовики Су-25СМ.

"Відповідно до задуму навчання, льотчики виконали нормативи за екстреним вильоту з оперативних аеродромів та завдали бомбових ударів по наземних цілях і по морським щитам-мішенях в море. Берегові мети імітували командний пункт, а морські - десантний загін кораблів умовного супротивника", - йдеться у повідомленні.

У Міноборони РФ додали, що всього під час навчально-бойового завдання було витрачено понад 20 авіабомб.

"Для виконання поставленого завдання з нанесення бомбових ударів літаки злітали з запасних аеродромів, розташованих на території півострова, куди вони раніше зробили переліт в ході масового перебазування авіації.

Всього в навчанні було задіяно понад 25 літаків", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в окупованому Криму російські військові перекрили річку - качають воду в Сімферополь.

Українські Національні Новини

Суспільство