ukenru
viyskovi-chastini-zsu-zaborguvali-za-elektroenergiyu-4-2-mln-grn

Військові частини ЗСУ заборгували за електроенергію 4,2 млн грн

 • 8561 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Поточна заборгованість військових частин Збройних сил України за електроенергію складає 4,2 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони України, передає УНН.

Так, забезпечення електричною енергією військових підрозділів Збройних сил України, які дислоковані на території Луганської області здійснюється на підставі укладених договорів ТОВ "Енера Схід".

"На цей час поточна заборгованість військових частин Збройних сил України перед ТОВ "Енера Схід" складає 4,2 млн грн, яка буде погашено відповідно помісячного розпису асигнувань на початку серпня в повному обсязі.

Проведення розрахунків за спожиті комунальні послуги та енергоносії військовими частинами Збройних сил України в районі проведення ООС є пріоритетним напрямком, Міністерство оборони України своєчасно проводить оплату відповідно до помісячного розпису асигнувань", - зазначили у міністерстві.

У Міноборони також зазначили, що під час спільної наради з керівництвом "Енера Схід" була досягнута домовленість щодо порядку погашення поточної заборгованості та недопущення відключень військових частин Збройних сил України.

Нагадаємо, шахтам, що входять до державного підприємства "Торецьквугілля" відключили електроенергію.

Також нагадаємо, що у Луганській області три водоканали знеструмлені через велику грошову заборгованість. 

Українські Національні Новини

Суспільство