viyskova-kolona-u-suprovodi-rosgvardiyi-rashisti-vdayutsya-do-novoyi-taktiki-pri-peremischenni-tekhniki

Військова колона у супроводі росгвардії: рашисти вдаються до нової тактики при переміщенні техніки

 • 1336136 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Задля ускладнення українцям фіксації переміщення техніки окупанти почали використовувати нову тактику. Тепер військову колону супроводжує росгвардія для виявлення та затримання наших громадян. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Цитата

"Нова тактика росіян при переміщенні військових колон. Задля підвищення безпеки та ускладнення фіксування військового переміщення в Маріуполі, росіяни почали застосовувати тактику супроводу підрозділами росгвардії. Мета – виявлення та затримання наших громадян", – повідомив Андрющенко.

Проте, як свідчить відео, оприлюднене Андрющенком, це не допомагає і українці і далі фіксують на відео переміщення ворожої техніки.

"Знов основний напрям руху вантажівок з БК – Мангуш/Бердянськ. Однак за рахунок погодних умов та корок на трасі Маріуполь-Мелітополь рух військових сповільнений. Додаткові підрозділи кадирівців зайшли в місто. Розміщено на території колишнього рибоконсервного заводу (старий причал) до 500 нелюдей. Концентрація росгвардії зростає. У підсумку – нова хвиля репортажів від пропагандистів про щоденні “затримання партизан”, – додав Андрющенко.

Нагадаємо

Радник міського голови міста Маріуполь Петро Андрющенко показав на відео, що залишилося від чергового зруйнованого окупантами будинку у Маріуполі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Немає альтернативи Україні в ЄС та НАТО - Зеленський

     • 462027 переглядiв