viyska-rf-nakrili-donetsku-oblast-zi-smerchiv-ta-zrk-s-300-odna-lyudina-zaginula-sche-pyat-otrimali-poranennya

Вночі війська рф накрили Донеччину зі "Смерчів" та ЗРК С-300: є постраждалі

 • 84289 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Вночі російські війська обстрілювали населені пункти на лінії фронту у Покровському та Бахмутському районах Донецької області – щонайменше одна людина загинула, п'ятеро дістало поранення. Про це в Telegram повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, інформує УНН.

Цитата

"Серед ночі завдали удару зі Смерчів та ЗРК С-300 по Селидовому - відомо про 1 загиблого та 5 поранених. Ракетами пошкоджено 32 п’ятиповерхівки, школа, гімназія та дитсадок", - написав Кириленко.

Деталі

У Мар’їнській громаді під артобстріли потрапили Мар’їнка, Красногорівка, Новомихайлівка та Георгіївка - повідомлення про постраждалих та руйнування не надходили. Під ранок знову був масований артобстріл центру Авдіївки. За попередньою інформацією, без жертв.

Крім того, у Бахмутському районі вночі обійшлося без жертв, але є руйнування. Незадовго до опівночі обстрілу зазнав Торецьк - снаряд влучив у пустир, але вибухом пошкоджено вікна та покрівлю прилеглих будівель. Також на території громади гучно було у Північному.

У Парасковіївці Соледарської громади росіяни за ніч зруйнували один будинок, ще п'ять - пошкодили.

Доповнення 

15 вересня російські війська вкотре обстріляли населені пункти Донецької області – загинуло п’ятеро мирних жителів, ще шестеро осіб дістали поранення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф поранила в Україні 753 дитини – Офіс Генпрокурора

     • 110726 переглядiв

    Ракетний удар по Кривому Рогу: водопостачання стабілізували

     • 91939 переглядiв

    Допомога від США на 600 млн доларів: що передадуть Україні

     • 185000 переглядiв

    Над Одещиною ППО збила ворожу ракету

     • 102108 переглядiв