ukenru
viyshov-finalniy-treyler-ligi-spravedlivosti-zaka-snaydera-epichnist-i-pokhmuriy

Вийшов фінальний трейлер "Ліги справедливості Зака Снайдера": епічний та похмурий

 • 47404 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. HBO Max презентували фінальний трейлер "Ліги справедливості Зака Снайдера", повідомляє УНН.

Ліга Справедливості

Основа сюжету фільму таж, що і в "Лізі справедливості", що вийшла в 2017 році. Події розгортаються після загибелі Супермена. Бетмен і Чудо-Жінка створюють Лігу справедливості. До них приєднуються Флеш, Кіборг і Аквамен. Повернувши до життя Супермена, всі разом вони намагаються протистояти вторгненню в наш світ Степового вовка і його армії парадемонів.

Але "Ліга справедливості", презентована в 2017 році, піддалася жорсткій критиці через прогалини у сюжеті та поганий монтаж. Відомо, що фільм розпочатий Снайдером, закінчував Джосс Уідон, який, як вважається, відступив від похмурості свого попередника. До того ж хронометраж фільму був скорочений за наполяганням кінокомпанії.

"Дзвін продзвонив"

Після декількох фанатських петицій і перегляду контрактів - Зак Снайдер повернувся в крісло режисера кінострічки, роботу над якою йому довелося перервати через самогубство доньки. Warner Bros.

Фільм тривалістю 4 години, як очікується, буде істотно відрізняться від версії, яку демонстрували раніше наявністю нових персонажів, хронологією оповідання і тим, що в ньому не буде жодного кадру, знятого під керівництвом Джосс Уідон.

Презентований 14 лютого трейлер вже демонструє нам "оновленого" Джокера у виконанні Джареда Лето і кілька нових кадрів, яких не було в минулій версії кінострічки. 

Українські Національні Новини

Культура