ukenru
vitse-premyer-ne-divlyus-95-kvartal

Віце-прем'єр: не дивлюсь "95 квартал"

 • 6417 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Автори "95 Кварталу" мають розуміти, що в силу низки причин вони стали елементом політики. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба, відповідаючи на запитання журналістів у Києві щодо номеру про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої, передає кореспондент УНН.

"По-перше, я не дивлюсь телевізор з 2008 року, по-друге, не дивлюсь "95 квартал". Я знаю про явище, яке відбулось. Я думаю, автори "95 Кварталу" мають розуміти, що в силу низки причин вони вже є не просто одним з найпопулярніших шоу країни, але й елементом політики", - сказав Кулеба.

На думку віце-прем’єра, ті, хто стежить за Україною - "дехто помітить цю подію, дехто ні".

"Я б не драматизував цю історію, тому що, як ви розумієте, шоу "95 Квартал" популярне в Україні, а не в усьому світі. Але те що відбулось, у певних кабінетах помітять", - додав він.

Нагадаємо, в Україні розгорівся новий скандал: Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий в ефірі "Вечірнього кварталу" виконали гумористичну пісню про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої.

Після цього, генеральний директор хору імені Верьовки Зеновій Корінець розповів УНН, що колектив відчував незручність виконання цієї пісні. Він також повідомив, що за два дні виступів у "Палаці Україна" хору ім. Верьовки заплатили 30 тис. гривень.

Українські Національні Новини

Політика