ukenru
vitik-gazu-na-pivnichnikh-potokakh-pripinivsya-tisk-stabilizuvavsya

Витік газу на “Північних потоках” припинився, тиск стабілізувався

 • 221327 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Витік газу на “Північному потоці” та “Північному потоці 2” припинився, тиск стабілізувався. Про це повідомило Данське енергетичне агентство, передає УНН.

Деталі

Компанії російських газопроводів Nord Stream 2 AG та Nord Stream AG повідомили Данське енергетичне агентство, що на даний час на газопроводах NS і NS2 досягнуто стабільного тиску. Таким чином, це свідчить про завершення витоку газу на даних трубопроводах.

У той час, як повідомляють росЗМІ, віце-прем’єр росії олександр новак вважає, що “Північні потоки” можливо відремонтувти, але на це потрібні “час та засоби”. Також він заявив, що в атаці на газопроводи зацікавлені США, Україна та Польща.

Нагадаємо

Німецькі органи безпеки припускають, що три труби балтійського газопроводу "Північний потік" 1 і 2 будуть непридатні для використання після ймовірних актів саботажу. Якщо їх швидко не відремонтувати, велика кількість солоної води потрапить у трубопроводи та роз’їсть їх.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у середу назвав витоки на газопроводах "Північного потоку" актами саботажу та заявив, що обговорив захист критичної інфраструктури в країнах НАТО з міністром оборони Данії.

Українські Національні Новини

Економіка