visimdesiat-okupantiv-zdalys-u-polon-na-tavriiskomu-napriamku-za-ostanni-try-tyzhni-tarnavskyi

Вісімдесят окупантів здались у полон на Таврійському напрямку за останні три тижні – Тарнавський

 • 35507 переглядiв

Російська піхота зазнає втрат на Таврійському напрямку: за день на зазначеному напрямку українські оборонці знищили 429 окупантів, та відбили 37 атак ворога. Зазначається, що за три тижні 80 окупантів самі здались у полон.

Російська піхота суне на Таврійському напрямку. Впродовж останніх трьох тижнів загарбники втратили близько 80 своїх військових на зазначеному напрямку. Про ситуацію на цій ділянці розповів командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський, передає УНН.

Тривають активні піхотні атаки окупантів - відбулось 37 бойових зіткнень. За добу ворог втратив 429 осіб живої сили та 21 одиницю військової техніки. Ще декілька окупантів здалися в полон. Слід зазначити, що за 3 тижні, на таврійському напрямку такий вибір зробили близько 80 військовослужбовців ворога.

– написав Тарнавський.

Деталі

За даними командувача ОСУВ "Таврія",  активність ворожої авіації нині невисока. За добу росіяни здійснили 7 авіаударів. Однак, кількість артобстрілів загарбники відчутно збільшили, до 955 за добу.

На Авдіївському окупанти намагаються оточити Авдіївку. Там наші воїни успішно відбили 21 атаку противника. Зокрема, бої відбулись східніше Новокалинового та Новобахмутівки, а також в районах Степового, Авдіївки, Сєвєрного та Первомайського.

Поблизу Мар’їнки та Новомихайлівки українські захисники відбили 8 ворожих атак.

Один раз противник намагався йти вперед біля Старомайорського. Зазнав втрат.

На Запоріжжі, південніше Роботиного, наші бійці відбили три атаки ворога.

Ще три атаки противника відбили в районі Новопокровки.

Водночас, на Мелітопольському напрямку, по даними Тарнавського, Сили оборони України завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, та виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Командувач ОСУВ "Таврія" також повідомив, що бійці ОСУВ "Таврія" знищили дві одиниці спецтехніки ворога — зокрема 1 комплекс дальнього візуального спостереження "Муром-М".

Крім того, Тарнавський зазначив, що за сприяння наших військових злетіли у повітря 2 склади боєприпасів ворога.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На ековідновлення України піде не менше 20 років - Стрілець

     • 37162 переглядiв